Når forandring af selvværd er ultrasimpelt

Nogle gange er forandring ultrasimpelt. Også forandring af selvværd.

Det fortæller jeg dig om i dag i dagens video, som er 6. video i min miniserie om Forandringens Psykologi.

Videoen er både til dig, der for første gang giver dig i kast med at ændre dit selvværd. Men måske især til dig, der har prøvet meget, og ved utroligt meget om selvværd, lavt selvværd, psykologi, med meget mere. Dig, der måske er faret vild i dit forsøg på at få et bedre selvværd.

Skab forandring i dit selvværd sådan her!

To gange om året afholder jeg mit online forløb, Selvværd – hver dag.

Gennem 10 uger får du serveret alle de øvelser, du har brug for, for at skabe forandring i dit selvværd. Jeg viser dig, hvad du skal gøre, hvordan og hvornår – for at træne dig selv op til selvværd. Du kan også lære at have det godt med dig selv!

Når du tilmelder dig, er du i gang med forløbet med det samme. Du kan derfor være på vej mod bedre selvværd om mindre end 2 minutter.

Jeg er med dig hele vejen – både på video hjemme i din stue, og på telefon og mail, når du har brug for det.

 

Dét siger deltagerne om deres forandring

Her kan du læse, hvad nogle af deltagerne fortæller om deres selvværdsforandring:

“Jeg er blevet bedre til at spotte de situationer, hvor jeg bliver usikker – både, før/under/efter.

Jeg er blevet mindre hård ved mig selv. Jeg er blevet bedre til at tænke, at jeg er god nok og kun behøver gøre de ting, der er rigtige for mig/min familie.

Sidst men ikke mindst vil jeg nævne, at jeg er blevet mere bevidst om, hvem der bidrager positivt i mit liv, og hvem der ikke gør – og dermed kan jeg bedre holde lidt afstand, når jeg er sammen med bestemte mennesker.”

“De dele af forløbet, der har gjort den største forskel for mig, er modulet om den direkte selvomsorg, og modulet om at skabe en alternativ fortælling om mit liv. Det har givet mig optimisme og tillid til mig selv.”

”Jeg synes, at det har været et godt og givende forløb. Seriøst. Og hvor har jeg kunnet genkende mig selv i materialet, og samtidigt har jeg ikke følt mig så alene om at have det ’sådan’. Jeg har følt mig taget alvorligt, og er kommet dybere ned i nogle lag af mig selv.”

”Efter forløbet er jeg blevet i stand til at lægge problemer fra mig hurtigere end før. Jeg hviler i mig selv og tør give udtryk for, at jeg har grænser. Jeg har fået det bedre med min kæreste, mine forældre og mine søskende. De er blevet bedre til at se, hvem jeg er. Forløbet har givet mig en tro på, at jeg er nok i mig selv.”

Vil du med?

Så hop over og se, om der er åbent for tilmelding lige her!

KH

Rikke Papsøe signatur

Leave A Comment

Beslægtede artikler

Leave A Comment