Rikke Papsøe – Psykolog København

“Det er lidt ligesom, at når jeg kommer til Rikke, mangler der nogle brikker i et stort puslespil. Når jeg taler med Rikke, hjælper hun mig med at få brikkerne til at blive synlige, så jeg pludselig kan se sammenhængen og et meget større og “helt” billede. Efter hver samtale har jeg følt mig mere let, energisk og glad

Jeg har sat uendelig meget pris på at møde en terapeut, som er så engageret, fuld af positiv energi og aldrig fordømmende. Derfor ved jeg, at næste gang jeg står i en livssituation, hvor jeg føler at der “mangler” noget; hvor jeg er fortvivlet, eller bare mangler noget afklaring – nogle brikker i mit puslespil – så vil jeg finde Rikke igen. Jeg ville ønske, at mange flere gav sig selv den gave.

Nanna

Privatpraktiserende Psykolog i København

Som psykolog hjælper jeg dig, der kæmper med selvværdet – og alt hvad der dertil hører!

Jeg hjælper også jer, der har udfordringer i parforholdet.

Du kan tale med mig ansigt-til-ansigt i min praksis på Hendriksholms Boulevard 59 i Rødovre.

Du kan også tale med mig online (dog ikke parterapi) på en sikker videoplatform.

“Da jeg startede hos Rikke, havde jeg svært ved at sætte en finger på, hvad der helt præcist ’var galt’. Jeg havde en generel følelse af nedtrykthed og mistrivsel, og jeg havde en idé om, at jeg havde lavt selvværd, men ellers følte jeg, at mit liv egentlig var/burde være meget godt.

I starten af forløbet hjalp Rikke mig hurtigt med at finde de ting, der faktisk gik mig på og fyldte meget. Det var en stor åbenbaring pludselig at kunne pege på de ting, jeg havde det svært med, og som ikke fungerede.

Ret hurtigt i forløbet begyndte jeg at føle mig meget styrket, og jeg kunne pludselig gøre ting i mit liv, som jeg ellers aldrig ville have gjort. Det betyder også, at jeg føler, forløbet hos Rikke har ændret mange ting i mit liv. Jeg har fået større selvtillid, mere selvværd, jeg forstår mig selv bedre, og jeg er blevet bedre til at håndtere udfordrende situationer.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale et forløb hos Rikke!”

Heidi

Sådan arbejder jeg

Når du kommer i terapi hos mig, tager vi udgangspunkt i dét, du står i lige nu. Gennem mine spørgsmål og refleksioner får du et overblik over dine udfordringer, og du får redskaber til at håndtere dem.

Jeg hjælper dig til en bredere forståelse af dig selv og dine problemer, så du kan komme videre i livet med fornyet håb for fremtiden og en større tro på dig selv.

Vi løsner op for fastlåstheden

Når vi mennesker opsøger en psykolog, er det som oftest, fordi vores egen problemløsning er ”gået på grund”. Du har uden tvivl forsøgt at komme videre det bedste, du kunne – men oplever nu at være låst fast og ikke kunne komme videre af egen kraft. Denne fastlåsthed begynder vi allerede at løsne op for i første samtale.

Gennem mine spørgsmål og refleksioner får du det hele lidt på afstand. Du begynder at se dit liv gennem andre briller, og sammen bliver vi klogere på det problem, du står overfor.

Vi undersøger, hvordan problemet er startet, hvad holder det i gang – og hvad der skal til, for at du kommer videre.

Psykolog København. Psykolog Rikke Papsøe. Privatpraktiserende psykolog i København.

Et liv, du er mere tilfreds med

Når vi taler om dine fremtidsdrømme, vil vi undersøge dine værdier, og hvordan disse er styrende for dit liv.

Det kan være, at du opdager, at en værdi, der tidligere har været betydningsfuld i dit liv, nu spænder ben for at komme videre i den retning, du ønsker. Måske lever du efter nogle værdier, der er meget “oppe i tiden”, men som egentligt ikke helt passer med dig? Eller måske vil du opdage, at værdier, du ubemærket har taget med dig fra dine forældre, trænger til et eftersyn.

Gennem samtalerne vil du blive mere klar på, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan du kan nærme dig et liv, du hellere vil leve.

Selve forløbet

I starten af et terapeutisk forløb er det som oftest givtigt at komme med 1-2 ugers mellemrum. Når du begynder at få det bedre efter de første samtaler, lægger vi længere tid mellem samtalerne.

Jeg følger din bedring tæt ved hjælp af nogle korte spørgeskemaer, som du udfylder, hver gang du kommer. På den måde sikrer vi os, at du får mest muligt ud af samtalerne med mig. Skemaerne hjælper mig til at justere min metode og tilgang i samtalerne, så du får, hvad du har brug for, når du kommer hos mig.

Nogle ønsker at få en opgave mellem samtalerne – eller et redskab med hjem. Vi tilpasser redskaber til netop din situation, så de virker. Måske får du til opgave at skulle øve dig på nye handlemåder i bestemte situationer. Sammen finder vi ud af, hvordan vi to bedst samarbejder – under og mellem sessionerne – for at du får det bedre.

Priser og andet praktisk

Du kan tale med mig både i min praksis i Rødovre og online på en sikker videoplatform.

Når du kommer i min praksis, varer første samtale halvanden time, så vi kommer rigtigt godt i gang.

Du kan se priser for alle typer samtaler her:

psykolog rikke papsøe logo Individuel terapi, 1. samtale på 90 minutter: 2.250 kr.

psykolog rikke papsøe logo Individuel terapi, opfølgende samtale på 60 minutter: 1.500 kr.

psykolog rikke papsøe logo Individuel terapi online, 60 minutter: 1.500 kr.

psykolog rikke papsøe logo Parterapi, 90 minutter: 2.250 kr.

Du betaler efter hver samtale enten kontant eller med MobilePay.

Muligheder for tilskud

Jeg har ikke overenskomst med Sygesikringen, og derfor kan du ikke bruge din henvisning fra lægen hos mig.

Er du medlem af sygeforsikringen danmark, kan du få 300 kr. tilbage per samtale.

Har du en sundhedsforsikring, pensionsordning eller anden forsikring, der tilbyder psykologhjælp, kan du ofte få betalt store dele af udgifterne fra samtalerne hos mig. Tjek dog altid, om du har frit psykologvalg! Hvis du har, kan du komme hos mig.

Regler for afbud

Du kan melde afbud til en samtale helt op til 24 timer før samtalen. Melder du afbud for sent – eller udebliver du fra samtalen – opkræver jeg fuldt honorar.

Min praksis ligger på…

Hendriksholms Boulevard 59 i Rødovre

Du kan også tale med mig hjemme i din stue!

Uanset hvor du befinder dig i verden, kan du tale med mig. Jeg har en sikker online videoplatform, som jeg bruger, når jeg taler med mennesker, der ikke lige kan dukke op i min praksis. (Dette gælder dog ikke parterapi!)

Du kan kontakte mig således:

På telefonnummer 51919285 eller ved at maile mig via dette sikre link.

Alle samtaler kan bookes lige her

“Det er svært at sætte ord på, hvor meget sådan et forløb hos dig kan ændre og betyde.

Du har gjort noget rigtig godt og helt livsomvæltende for mig, og jeg har altid følt mig forstået, imødekommet og tryg i samtalerne med dig.”

Heidi

“Rikke har hjulpet os til at se, at der ikke er noget galt med vores parforhold. Vi har konflikter lige som alle andre, og det er normalt. Hun har hjulpet os til at skrue ned for konfliktniveauet, og vi har nu en hverdag, der er meget mere rolig og glad, end vi har haft længe.”

Christian og Marie

“Takket være Rikke er det, jeg tidligere så som spild af to år, hvor jeg på intet tidspunkt var så glad, at jeg kunne mærke sommerfuglene baske i maven, forvandlet til to års erfaring, jeg aldrig vil være foruden.”

Louise

“Efter jeg har lært Rikke at kende, må jeg indrømme, at jeg håber, at det ikke er sidste gang, jeg ser hende. Jeg kan bedst beskrive min oplevelse, som at min verden er blevet større, mere rolig og sammenhængende.”

Nanna