Hvorfor forandring er så svær

Hvorfor det er så svært at forandre sig.

Vi er to uger inde i det nye år, og måske er du nået til et punkt, hvor du godt kan se, at du heller ikke i år kommer til at lykkes med dine nytårsforsætter. Hvis det er dér, du er, er du på ingen måde alene. Langt de fleste nytårsforsætter ender på lossepladsen - muligvis med selvlede til følge.

Hvorfor kan jeg ikke for h****** lykkes med at skabe den forandring, jeg så brændende ønsker mig?!, tænker du måske lige som mange andre nu.

Hvorfor det er så svært at forandre sig

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at forstå. Jeg vil gerne indvie dig i, hvorfor det ofte ikke lykkes at lave ændringer i dit liv. Hvorfor nytårsforsætterne og andre større forandringer, du måtte ønske i dit liv, hurtigt går i fisk – med motivationsdyk og mistet mod på, at du kan forandre dig, til følge.

Der er nemlig helt særlige grunde til, at forandringerne udebliver. Alle de grunde har jeg samlet i en hel blogserie om forandringens psykologi, som udkommer igennem januar og februar. Du får indsigt i, hvorfor forandring er så svært – og ikke mindst hvordan du alligevel kan komme i mål med den forandring, du ønsker dig.

Indsigt er magt

Når du forstår, hvorfor det er så svært at forandre dig, bliver det nemmere at gøre netop det – at forandre dig.

Indsigt er magt! 

Indsigt i, hvordan du fungerer, når du prøver at forandre dig, giver dig magt over de hurdles, du måtte møde.

Står du her i det nye år og brændende ønsker dig dyb, personlig forandring, så er du altså landet det rigtige sted.

Og nu til den første forklaring på, hvorfor forandring er så svært. Det handler om, hvordan din hjerne fungerer - helt overordnet.

Se med lige her:

 

Sådan træner du din hjerne til selvværd

Om ikke ret længe åbner jeg for tilmelding til hold 3 af mit online forløb ”Selvværd – hver dag”.

Som jeg nævner i videoen er hele forløbet skabt, så du får brugt din hjerne på en anden måde, end du gør lige nu.

På forløbet får du både:

  • Overblik over, hvilke hjerneveje (i dit indre liv og i din adfærd) er med til at vedligeholde et lavt selvværd hos dig.
  • Indsigt i, hvordan din hjerne har skabt disse veje.
  • SPANDEVIS af viden om og træning i, hvordan du skaber nye veje i din hjerne. Veje, der leder dig VÆK fra negative tanker, bekymring og lavt selvværd. Veje, der leder dig HEN til at mærke, at du er helt ok som person. Gennem ti uger træner vi simpelthen din hjerne op til selvværd.

Vil du vide mere om forløbet, kan du læse mere lige her. Det er også her, du tilmelder dig ventelisten – og derved får muligheden for at tilmelde dig før alle andre.

Vi ses i næste uge med flere bidder viden om forandring! Har du spørgsmål til dagens blogindlæg eller ting, du bliver nysgerrig på, kan du altid skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Kærligst

Rikke Papsøe signatur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.