"Det er lidt ligesom, at når jeg kommer til Rikke, mangler der nogle brikker i et stort puslespil. Når jeg taler med Rikke, hjælper hun mig med at få brikkerne til at blive synlige, så jeg pludselig kan se sammenhængen og et meget større og “helt” billede. Efter hver samtale har jeg følt mig mere let, energisk og glad.

Jeg har sat uendelig meget pris på at møde en terapeut, som er så engageret, fuld af positiv energi og aldrig fordømmende. Derfor ved jeg, at næste gang jeg står i en livssituation, hvor jeg føler at der “mangler” noget; hvor jeg er fortvivlet, eller bare mangler noget afklaring – nogle brikker i mit puslespil – så vil jeg finde Rikke igen. Jeg ville ønske, at mange flere gav sig selv den gave.”

Når jeg ikke blogger her på hjemmesiden, vil du ofte kunne finde mig i min praksis i København. Jeg er en del af et stort psykologhus, der hedder Psykologhuset ved Åen. Her har jeg terapeutiske samtaler med enkeltpersoner om selvværd og meget mere – og her laver jeg også parterapi. Du kan læse meget mere om at gå i terapi hos mig på phuset.dk.

PSYCHOLOGY & MENTAL HEALTH

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id.

I have not failed. I have just found 10,000 things that do not work.

Egestas egestas aliquam sit odio cum nunc vitae lobortis. Sit sit tristique sollicitudin nunc id id nulla duis. Donec amet mauris, volutpat bibendum auctor consectetur. Bibendum aliquam integer faucibus aliquam blandit.

Donec tempor hac purus lacus libero, diam. Purus, pretium, viverra vitae, praesent fermentum, dictum augue. Faucibus molestie eget amet aliquet mi non fermentum hendrerit sed.