I have not failed. I have just found 10,000 things that do not work.

Egestas egestas aliquam sit odio cum nunc vitae lobortis. Sit sit tristique sollicitudin nunc id id nulla duis. Donec amet mauris, volutpat bibendum auctor consectetur. Bibendum aliquam integer.

Donec tempor hac purus lacus libero, diam. Purus, pretium, viverra vitae, praesent fermentum, dictum augue. Faucibus molestie eget amet aliquet mi non fermentum hendrerit sed.

AVADA PSYCHOLOGY & MENTAL HEALTH

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Children are not things to be molded but are people to be unfolded.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla porttitor accumsan tincidunt.

Psychology & mental health

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem quisque velit nisi.

Stress Management

Velit tempor, aliquam vel mauris duis rhoncus maecenas.

Schedule appointment

Velit tempor, aliquam vel mauris duis rhoncus.

Jeg hedder Rikke Papsøe, og jeg har i de sidste snart ti år arbejdet som psykolog.

Her på siden formidler jeg viden om og strategier til at opnå en bedre relation til sig selv og andre.

Vi mennesker er sociale dyr, og det allermest betydningfulde for vores trivsel er relationerne til andre. Har vi god kontakt til andre, kan vi klare rigtigt meget. Mangler den, lider vi. Her på siden vil du blive inspireret til at styrke dine nærmeste relationer i livet - relationen til din mand, kone, børn, forældre og venner.

Den person, du er allermest sammen med, er dig selv. Og for rigtigt mange er det et svært bekendtskab. Alt for mange bokser med selvværdet, og det er en hård kamp, der kan føles uendelig. Det behøver ikke at være sådan - og følger du med her på min blog, vil du få viden om og strategier til at højne dit selvværd. Så dit eget selskab bliver rarere at være i, og hele livet ikke føles så op ad bakke.

Selvværd anno 2018…

Går du også og bokser med selvværdet i disse tider? Velkommen i klubben! Du er ikke alene. Det er nemlig ikke nemt at holde fast i et godt selvværd i den tid, vi lever i:

  • Vi bliver målt og vejet fra vugge til grav. Vi bliver konstant sammenlignet med andre mennesker og særlige standarder for mennesker. Vi har også selv hele tiden muligheder for at sammenligne os selv med andre, bl.a. på de sociale medier, og vi kan kontinuerligt finde os selv for let, for tung, for meget, for lidt… ikke god nok.
  • Idéer om, hvad et ”rigtigt” eller ”godt” mennesker er, er guidet af tidens temaer omkring vækst, præstation, forandringsparathed og perfektion. For at leve op til dette, drøner alt for mange af os afsted i hamsterhjulet. Der er for meget pres på, og for mange mulige arenaer at performe på, end hvad er menneskeligt muligt. Når vi ikke synes, at vi kan leve op til det, vi har en idé om, at vi skal, lider selvværdet.
  • Vores kontakt til andre mennesker har ændret sig, og måden, vi er sammen på, ændrer sig stadigt hurtigere, end vi kan forstå konsekvenserne af ændringerne. Vi er kommet længere væk fra hinanden, og mange af os mangler meningsfulde fællesskaber at deltage i, og tætte relationer at føle tryghed i. Dette er gift for selvværdet.

Vil du være med til at ændre på dette? Så er du landet det rigtige sted!

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.